top of page

ELS INICIS

ELS INICIS D’OPOSBOMBERS: Aquella tarda a la rebotiga.

Era Novembre de 2011 quan un company em va demanar que li fes classes per preparar les oposicions de Bombers.

Ell sabia que jo havia entrat tres anys abans i volia seguir els meus passos.

Jo podia ser-li útil perquè havia acumulat les vivències de superar un procés selectiu. 

A més en aquella època jo estava donant classes com a professor en una acadèmia, per tant també tenia experiència docent i coneixia bé el temari.

La proposta em va entusiasmar!

Vaig donar veus i vaig fer un grupet de 7 alumnes. Les classes les fèiem a la rebotiga d’un petit local d’un familiar. 

Allà va despertar la meva passió per la docència i vaig descobrir que quan s’uneixen les ganes d’ensenyar amb les ganes d’aprendre succeeix quelcom màgic!

D’aquells 7 alumnes, 5 han fet realitat el seu somni i s’han convertit en companys de feina.

I així va ser com, durant aquelles tardes a la rebotiga, sense saber-ho, amb pocs mitjans però amb molta il.lusió, va néixer el que avui és Oposbombers.

AVUI

OPOSBOMBERS AVUI: Fidels als orígens

Quasi deu anys després, juntament amb els meus col·laboradors, hem perfeccionat els temaris, hem millorat les instal.lacions, hem arrodonit els cursos i hem consolidat un mètode que dóna resultats. 

Puc dir satisfet que la família d’exalumnes que ara són bombers no para de créixer a cada convocatòria, fet que m’omple d’orgull i també de responsabilitat.

Però segueixo fidel als orígens:

M’allunyo dels models d’acadèmia que tenen com a prioritat fer el màxim nombre de cursos amb el màxim nombre d’alumnes i amb el mínim temps possible per maximitzar els beneficis, perquè crec que aquest NO és el millor sistema per a vosaltres.

Prioritzo la QUALITAT a la quantitat. Faig poques edicions del curs, i hi poso tota la dedicació i energia perquè l’aprofitament sigui màxim.

Tinc una estructura lleugera, controlo les despeses fixes (sense locals propis, ni grans inversions en personal ni publicitat). Això ens fa més adaptables i més propers a tu i ens permet oferir un producte a preu raonable. I tot això amb la qualitat que necessites!

​​

Oposbombers avui, segueix formant futurs bombers amb més mitjans i més experiència que abans, però sobretot amb la mateixa il.lusió que aquelles primeres tardes a la rebotiga.

Benvingut a la família d’Oposbombers!

bottom of page